Verslag

Datum: 2006-09-09
Evenement: Sleutelbraderij Temse 2006

 
Verslag
Onder een prachtig zonnetje ging op 9 september jongstleden de sleutelbraderij door. En aangezien wij, de kaaischuimers, dit jaar geen bierfestival hadden waren wij als alternatief vertegenwoordigd op deze braderij. Van s’morgens vroeg (9.00 op een zaterdag, stel u voor) tot s’avonds laat hebben wij er de kleuren van onze bierclub vertegenwoordigd. In de ochtend waren er enkele problemen met gestolen tafels, maar door een vlugge reactie van onze kant en de hulp van de gemeente konden we om 5 nieuwe tafels gaan. Geen problemen meer te melden, dus onze stand kon opgetrokken worden.

We hebben 6 biertjes aangeboden gedurende de hele dag, en durven met trots zeggen dat we zeer goed verkocht hebben. De 6 biertjes waren: Cuvée de briqville,Velleneir, Vicaris Tripel, Vicaris Generaal, Witkap pater tripel & Troubadour obscura. Vooral de Vicaris biertjes vielen in de smaak bij vele van onze klanten. In de middag konden we het bestellen met zijn momenten bijna niet meer volgen. Er was zo véél volk dat alle tafels volstonden, de bar vol was, onze tent vol stond en onze reclame biertriporteur als toog werd gebruikt. Dat gecombineerd met het bezoek van een aantal politiekers en de brouwer van Vicaris maakten er een gezellige en leuke dag van. Natuurlijk mogen we ook het bezoek van de strooien hoedjes op het einde van de dag niet vergeten. Zij zorgden ervoor dat alle tafels wederom vol zaten en dit tot rond 20.00. We hadden trouwens pas gedaan rond 21.30 met opruimen.

Voor de zythos leden was er het extraatje van een gratis consumptie voorzien. En voor zythos hebben wij hopen reclame gemaakt met hun folders en affiches van het zythos bier festival van volgend jaar. Ik wil jullie echter niet langer in spanning houden en bied jullie met plezier de foto’s van de dag aan. Er zijn wel spijtig genoeg geen foto’s van de drukke momenten en onze biertriporteur door de drukte. En dat, is alleen maar goed nieuws volgens ons! Er zijn weer héél wat mensen die zythos en vooral de kaaischuimers op een positieve manier leren kennen hebben op de braderij!

Frank Vs - webmaster kaaischuimers
Foto's en afbeeldingen :