2020 … 2021 … we vertrekken terug!

Na anderhalf jaar stilzitten door covid-19 trekken we onze activiteiten terug op gang. Onze jaarlijkse fietstocht kan weer door gaan.

We vertrekken deze keer niet aan het Rozenhof, maar aan Kodouz op de krijgsbaan en beginnen met een aperitiefje van de kaaischuimers om 13.00. om 13.30 vertrekken we dan voor onze fietstocht met 2 stops met bijpassende drankjes (inclusief). Als alles goed gaat stoppen we dit jaar zelfs aan een brouwerij tijdens onze fietstocht! (Welke brouwerij dat wordt is nog een verrassing.)

Aansluitend na de fietstocht is er eten voorzien. We voorzien aankomst na onze fietstocht tussen 17.30 en 18.00 terug bij Kodouz. Dit jaar is er geen BBQ, om het allemaal wat beter coronaproof te houden en om de lokale horeca te steunen. We eten bij Kodouz. De menu is eenvoudig en voor iedereen … Vol-au-vent met frietjes!

Meer info via volgende link: https://www.kaaischuimers.be/main/events/fietstocht/ .