Festival

Op 11 juni 2016 organiseerden De Objectieve Kaaischuimers voor het eerst in samenwerking met het biercafé The Falcon, Foubert Events en de Gemeente Temse een niet-te-missen bierfestival in Temse-Velle. Gelet op het enorme succes werd er op 10 juni 2017 een tweede editie, op zaterdag 9 juni 2018 een derde editie en op zaterdag 15 juni 2019 een vierde editie georganiseerd. De vijfde editie werd ten gevolge corona in 2020 noodgedwongen geannuleerd. Op zaterdag 24 september 2022 is de vijfde editie hernomen.

Dit bierfestival kadert in de doelstellingen van De Objectieve Kaaischuimers en Zythos. Enerzijds promoot het de biercultuur in haar essentie. De mogelijkheid wordt geboden om kennis te maken met 10 à 15 brouwers, die elk drie van hun beste bieren presenteren. Bier proeven, appreciëren en vergelijken, om erna erover te kunnen discussiëren. De klemtoon ligt niet op drinken, wel op proeven. U zal er ongetwijfeld van genieten. Anderzijds promoot het de brouwers die hier vandaag aanwezig zijn, en die hun bier met liefde brouwen.

Meer info kan je vinden via volgende links:

Datum / Locatie
Hoe werkt het?
Bierkaart

Op ons festival kan u ook een smakelijk hapje eten. Er is kezue uit hamburgers, chimay lolly-wafels, een gerechtje van kodouz of een frietje van onze sponsor, frituur de velle.

Affiche: