Proefavond Brixius

In september 2018 startte Brouwerij Brixius (een kleine artisanale brouwerij uit Kruibeke) haar ketels op. Tijdens het daaropvolgende bierfestival Temse-Velle in 2019 werd het gerstenat Boenk! van de brouwerij door het grote publiek uit meer dan 50 bieren onmiddellijk verkozen tot beste bier van het festival.

De speciaalbieren worden gebrouwen in ketels van 300 liter, en aansluitend ter plaatse gebotteld. Het artisanale karakter van de brouwerij kan je perfect terug vinden in de bieren, die met veel geduld en passie worden gebrouwen.

Hoogtijd om deze brouwerij eens uit te nodigen. Tijdens deze bierproefavond vertelt brouwer Daniël Brijs je alles over de speciaalbieren van Brixius. Zo kom je alles te weten over de brouwerij en kan je ondertussen genieten van een vijftal overheerlijke speciaalbieren. Voor tussendoor wordt er heerlijk brood voorzien.

Meer info op: https://www.kaaischuimers.be/events/proefavond-brixius/