Bierproefavond – WINTERBIER

Nu de dagen korter worden en het einde van het jaar nadert, hebben wij het genoegen u uit te nodigen op onze laatste bierproefavond van dit jaar. Tijdens deze bierproefavond gaan we dieper in op wat nu typische winterbieren zijn aan de hand van een stukje geschiedenis van het winterbier.

We degusteren 5 winterbieren en geven jullie ook extra informatie over deze bieren en de brouwerijen die de winterbieren brouwen. Er zitten echte feestbieren en pareltjes voor tijdens de koude dagen bij. Dit wordt dus weer een niet te missen avond!

Naar goede gewoonte zal deze avond doorgaan in Parochiezaal Rozenhof, Roeland Lefèvrestraat zn. te Temse, en dit op vrijdag 8 december 2023, aanvang 20.00u.

De prijs voor leden (A en B) is 20 EURO, de prijs voor niet-leden is 23 euro. Betalen kan ter plaatse.