Brixius Blond Barrel Aged

Dit brouwsel zal nooit verkocht kunnen worden buiten bierfestivals. Dit omdat het een nogal hevige CO2 explosie heeft bij het openen van het flesje. De rede hiervoor is het overheersen van de ene gist tegenover de ander. Dit bier heeft als tweede bier op een oud whisky vat gelegen en heeft zo nog een deel smaakstoffen van de whisky in zich opgenomen. Echter heeft het ook nog resterende gistcellen van het eerste brouwsel tot zich genomen en dit zonder toestemming van de brouwer (stoute gist…..), met als gevolg het veel verder hergisten in de fles dan de bedoeling was. Maak u klaar voor een CO2 spektakel met lekkere afloop!

Eigenschappen

Vol. % alc 8 %
Type/stijl Pils, lage gisting
Brouwerij Brixius
Stand NR 13

* Onze lijst met bieren wordt zo snel mogelijk aangevuld als we de gegevens door krijgen van de brouwers. Pas op de dag van het festival zelf zal je hier alle bieren op kunnen lezen.

** Ben je brouwer en heb je interesse om op ons festival te staan? Stuur ons dan een berichtje om op ons festival te staan. Dan kunnen we je mee opnemen in de uitnodigingen. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt waardoor we mogelijk niet alle geïnteresseerde brouwers kunnen uitnodigen.