MCCL

De naam MCCL is voor de hand liggend: Mede CyDraLe Cognac vat rijping met Luikse siroop. In één letterwoord is alles gezegd, en ook weer niet. MCCL is meer dan wat honing, MCCL is het resultaat van een samenwerking tussen bijenvolken, imker en mede maker. De imker heeft een domein exclusief voor de volken ter beschikking, hierop vinden de bijen volop bloeiende planten dus voedsel in overvloed. De honing is op één moment geoogst, voor het aanvangen van de zomer. Verrijkt met een klein deel Luikse siroop krijgt de mede wat kleur en complexiteit. Op cognac vat kreeg de mede daarna nog 2 maanden extra rijping.

Eigenschappen

Vol. % alc 5,0 %
Kleur ? EBC
Bitterheid ? EBU
Type/stijl Mede, Amber, Barrel-aged, Honing
Brouwerij CyDrale
Stand NR 4

* Onze lijst met bieren wordt zo snel mogelijk aangevuld als we de gegevens door krijgen van de brouwers. Pas op de dag van het festival zelf zal je hier alle bieren op kunnen lezen.

** Ben je brouwer en heb je interesse om op ons festival te staan? Stuur ons dan een berichtje om op ons festival te staan. Dan kunnen we je mee opnemen in de uitnodigingen. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt waardoor we mogelijk niet alle geïnteresseerde brouwers kunnen uitnodigen.