Stanium Forté Barrel Aged

Op vraag van een restaurant, is een bier ontwikkeld dat de ideale begeleider moest zijn bij TAPA’s. Dan kwamen we al snel uit bij de typische Sherry. Dit bier heeft dan ook alle karaktertrekken van een goede sherry: droog, fris, aroma’s van noten,…. Dit complexe degustatiebier laat zich dan ook perfect begeleiden met de TAPA’s uit de Spaanse keuken (kazen, chorizo, …). 8 maanden gelagerd op Ollorosso Sherry vat. (Technische kenmerken: 8.9° Alcohol, Bitterheid 63 IBU, Kleur 37 EBC. Ingrediënten: 8 mouten, 6 hoppen, water, gist, kruiden).

Eigenschappen

Vol. % alc 8,9 %
Kleur 37 EBC
Bitterheid 63 EBU
Type/stijl Speciaalbier, Barrel-aged
Brouwerij Stanium
Stand NR 6

* Onze lijst met bieren wordt zo snel mogelijk aangevuld als we de gegevens door krijgen van de brouwers. Pas op de dag van het festival zelf zal je hier alle bieren op kunnen lezen.

** Ben je brouwer en heb je interesse om op ons festival te staan? Stuur ons dan een berichtje om op ons festival te staan. Dan kunnen we je mee opnemen in de uitnodigingen. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt waardoor we mogelijk niet alle geïnteresseerde brouwers kunnen uitnodigen.