Ledenreis

Op zaterdag 14 mei 2022 vatten we onze jaarlijkse ledenreis opnieuw aan. Dit jaar gaan we naar de streek van Turnhout. Wij hebben volgend programma voor jullie voorzien:

8:20       STIPT – Vertrek BUS aan de kerk van Christus Koning (prinsenlaan, Temse)

9:30       Bezoek aan brouwerij het NEST te Oud-Turnhout met rondleiding en uitgebreide proeverij.

11:50     Eten Barzoen – TURNHOUT – Barzoen is het eetcafé in cultuurcentrum de Warande in Turnhout. We worden daar verwacht voor een soep als voorgerecht met daarna stoofvlees of videe met patatjes en een koud slaatje. Water is gratis inbegrepen, andere drankjes aan de toog verkrijgbaar, maar niet inbegrepen.

13:10     Bezoek MEDUCEUM met gids – Verscholen achter de muren van het Sint-Victorinstituut in Turnhout toont het Meduceum (Medisch Educatief Museum) de rijke geschiedenis van de zorg voor de zieken. De collectie medisch en verpleegkundig materiaal van gasthuiszuster Alena alsook de hele levensloop en de realisaties van dokter Paul Janssen, Turnhouts ereburger en grootste Belg ooit na Pater Damiaan, ontvouwen zich hier. Ontdek het belang van deze wereldburger en zijn team in de ontwikkeling op farmaceutisch gebied in dit museum.

14:40     Vrijaf in Turnhout tot het avondmaal – Bezoek in Turnhout het kaartmuseum, ga er winkelen of bezoek één van de vele gezellige (bier)-cafés die de stad te bieden heeft. Wij voorzien een kaartje en de nodige info over bezienswaardigheden.

18:00 We ronden af met een smos en een drankje in bistro kontour te Turnhout. Kontoer is een sociaal project waarin mensen die nog niet klaar zijn voor de arbeidsmarkt worden opgeleid. Zij hebben 6 concepten op 1 locatie, een foodshop, een bistro, tweedehands kleding boetiek, pop-up shop en retouche atelier. Zij sluiten normaal om 18.00. Maar speciaal voor ons doet de bistro een uurtje langer open om onze magen te kunnen vullen. Wel moet je bij reservering aangeven of je een smos ham en kaas, ham, kaas of gezond wil.

Hoe inschrijven?

Prijs voor leden: 62,5 euro per persoon – Prijs voor niet-leden: 67,5 euro per persoon.

Inschrijven kan via overschrijving op BE17 0682 2789 1221 en dit uiterlijk op vrijdag 6 mei 2022.
Met vermelding van het aantal stoofvlees / videe voor het middag maal en het aantal ham / kaas / ham & kaas / gezond smosjes voor het avondmaal.

The event is finished.

Datum

mei 14 2022
Expired!

Tijd

All Day