Proefavond “Brouwerij De Bock”

Op donderdag 13 oktober 2022 organiseren wij in samenwerking met het Cultuurcentrum Temse een vormingsavond. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid de biercultuur in zijn totaliteit te promoten naar een breder publiek, en een specifieke brouwerij centraal te stellen.

In het voorjaar van 2018 opende Brouwerij De Bock de deuren. De microbrouwerij is een initiatief van brouwingenieur Pieter De Bock, die zijn brouwcarrière begon als productiemanager bij Brouwerij Affligem en van 2012 tot 2019 actief was als hoofdbrouwer bij Brouwerij Anders.

In 2015 zag het speciaalbier Remi Blond het levenslicht. Het ambachtelijk bier viel onmiddellijk in de smaak en groeide uit tot een geliefd streekproduct. In 2021 stapte Jordi Bruynseels mee in het bedrijf om het commerciële aspect van de brouwerij voor zijn rekening te nemen. In hetzelfde jaar lanceerde Brouwerij De Bock een nieuw bier genaamd Desideer. 

Hoogtijd dus om deze brouwerij eens uit te nodigen. Tijdens deze bierproefavond vertelt brouwer Pieter De Bock je alles over de speciaalbieren van Brouwerij De Bock. Zo kom je alles te weten over de brouwerij en kan je ondertussen genieten van een vijftal overheerlijke speciaalbieren. Voor tussendoor wordt er een heerlijk brood voorzien.

De avond start zoals gebruikelijk om 19.30u, en zal doorgaan in de artiestenfoyer van zaal Roxy (9140 Temse, Stationstraat 29).

Gelet op de samenwerking met het Cultureel Centrum verlopen de inschrijvingen via de website van het cultuurcentrum van Temse: Proefavond Brouwerij De Bock – CCTemse (cultuurcentrumtemse.be). Bijkomende informatie kan u verkrijgen via AC De Zaat – Frans Boelplein 1, 9140 Temse – 03 710 12 70-73 – cultuur@temse.be

Voor de leden van de Objectieve Kaaischuimers werd voorzien in een gunsttarief van 21 euro (i.p.v. 23 euro).

Wij hopen u uiteraard talrijk te mogen begroeten!

The event is finished.

Datum

okt 13 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 23:30

Kosten

€23,00

Locatie

Artiestenfoyer Roxy
Stationsstraat 29, 9140 Temse
Website
https://www.cultuurcentrumtemse.be/