Proefavond “Brouwerij De Bock”

Op donderdag 13 oktober 2022 organiseren wij in samenwerking met het Cultuurcentrum Temse een vormingsavond. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid de biercultuur in zijn totaliteit te promoten naar een breder publiek, en een specifieke brouwerij centraal te stellen. Dit jaar staat “Brouwerij De Bock” centraal op deze avond.

De avond start zoals gebruikelijk om 19.30u, en zal doorgaan in de artiestenfoyer van zaal Roxy (9140 Temse, Stationstraat 29).

Vooraf inschrijven is verplicht! Gelet op de samenwerking met het Cultureel Centrum verlopen de inschrijvingen via de website van het cultuurcentrum van Temse: Proefavond Brouwerij De Bock – CCTemse (cultuurcentrumtemse.be). Bijkomende informatie kan u verkrijgen via AC De Zaat – Frans Boelplein 1, 9140 Temse – 03 710 12 70-73 – cultuur@temse.be

Meer info op: https://www.kaaischuimers.be/events/proefavond-brouwerij-de-bock/